BodyTalk System - Danmark
BodyTalk - Gravide 
BodyTalk - Gravide

Daglig stress og miljø påvirker mange pars evne til at blive gravide. Både mors og fars sindstilstand er videnskabeligt bevist direkte at påvirke den følelsesmæssige intelligens hos det voksende foster.

Gennem BodyTalk sessioner kan par opnå optimal sundhed og reducere niveauet af stress. Graviditeten er en tid med ekstraordinære fysiske og følelsesmæssige forandringer for begge forældre. Håndtering af disse forandringer er godt støttet gennem BodyTalk behandlinger. Det er også en tid, hvor det er mere vigtigt end nogensinde for den vordende mor at fokusere på, og drage omsorg for sit helbred.

BodyTalk kan hjælpe med at forebygge eller balancere de særlige udfordringer man kan opleve under graviditeten. Regelmæssige BodyTalk sessioner styrker kroppen og sindet bedst muligt gennem graviditeten samt under fødslen, og kan hjælpe til hurtigere restitution efterfølgende.

For et optimalt behandlingsforløb anbefales BodyTalk sessioner en gang om måneden, med ugentlige sessioner i den sidste måned op til fødslen.
BodyTalk kan på ingen måde skade dig eller din baby.


 
Lav din egen hjemmeside med mono.net