BodyTalk System - Danmark
BodyTalk - Sportsudøvere 
BodyTalk til sportsudøvere

Alle atleter og sportsudøvere kan have stor gavn af BodyTalk. BodyTalk kan bruges i forbindelse med opretholdelse af kroppens sundhed, samt til forebyggelse - eller til at restitutiere hurtigere efter fysiske skader og sygdom. BodyTalk anvendes ligeledes til optimering af præstationen.

Udover BodyTalk sessioner kan teknikkerne fra BodyTalk Access (selvhjælpsprogram) med stor fordel udføres derhjemme.

BodyTalk finjusterer og synkroniserer alle kroppens systemer. Dette gør det muligt at opnå toppræstationer. Én af glæderne ved at være atlet er bl.a. følelsen af helhed og sindsro, som opstår, når alle kroppens dele og systemer arbejder synkront.

Selvom du spiser korrekt og drikker masser af vand, optager du måske ikke alle de nødvendige næringsstoffer. BodyTalk sessioner hjælper kroppen til optimal næringsoptagelse og hydrering.
Når der arbejdes med sportsskader, fokuserer BodyTalk på kroppens selvhelbredende mekanisme direkte på det skadede område. Dette skaber effektiv og hurtig rekreation. Ligeledes kan man arbejde med gamle skader, som du måske blot har "lært at leve med" eller accepteret.

Bliver du stresset under pres? Præsterer du godt under træning, men dårligt under kamp? BodyTalk kan hjælpe dig af med stærke overbevisninger (som kan resultere i præstationsangst), f.eks. "Jeg er for gammel til det her" eller "Det er ikke ok at være en vinder", så disse overbevisninger ikke længere har kontrollen over dig.
 

 
Lav din egen hjemmeside med mono.net