BodyTalk System - Danmark
 
MindScape 

MindScape giver dig mulighed for at få mere ud af livet, ved at frigøre kraften fra det mest vidunderlige aktiv vi besidder - det kreative og intuitive sind.

Ved bevidst at bruge disse kvaliteter i sindet, kan vi opnå så meget mere end vi nogensinde troede muligt.

MindScape fører dig ind til kernen af din kreativitet og intuition. Du lærer at bruge denne evne/ressource efter behov og behag.

De fleste af os bruger kun en lille bitte del af vores hjerne. MindScape hjælper dig til at benytte de ressourcer du allerede har, men ikke ved hvordan du skal bruge. Vi har alle sammen en supercomputer i mellem ørerne - hvorfor ikke bruge den!

MindScape er for alle - alle kan have glæde af at få adgang til kreativitet og intuition, og derved nye muligheder i livet.

Coaches, terapeuter, alternative behandlere, BodyTalk behandlere og andre der arbejder med mennesker har haft stor glæde af at benytte MindScapes simple teknikker i deres arbejde. De opnår en dybere indsigt og en ny dimension i deres arbejde.

Forretningsfolk finder MindScapes teknikker meget effektive til at fremme kreativ tænkning og intuition inden for deres felt.

Mange sportsfolk bruger MindScape som et fremragende hjælpemiddel til deres mentale træningsprogrammer.

Giv dig selv muligheden for nye muligheder i livet.
 MindScape er simpelt, sjovt og en gave for livet.
Lav din egen hjemmeside med mono.net