BodyTalk System - Danmark
Referencer 

Et program til selvhjælp


BodyTalk Access Kursus 
BodyTalk Access Kurses

BodyTalk Access er et 1-dags kursus, hvor du lærer en række simple, men fantastisk anvendelige og effektfulde teknikker til at balancere kroppen med.

Gør noget for dig selv og din families helbred og stress!

Access teknikkerne er lette at lære og kan bruges på børn og voksne i hjemmet, i skolen, på kontoret, i skoler, til sportsaktiviteter, i sportsklubber, på hospitaler, klinikker osv.

Teknikkerne balancerer både krop og sind og hjælper med Stress - Hukommelse, Indlæring- og koncentrationsproblemer - Smerter/ubehag/skader - Humørsvingninger - Immunforsvaret - Koordinering og motorik - Fordøjelse - Omløb/cirkulation - Ryg og ledproblemer - Søvnbesvær.

De 5 BodyTalk Access teknikker

Hjernebarksbalance
Hjernebarksbalancen forøger forbindelsen mellem de to hjernehalvdele. En god metafor for effekten er, at den genstarter din mentale computer. Teknikken forbedrer hjernens effektivitet og dermed også kroppens sundhed, og giver klarhed, afslapning, velvære og generel balance. Forbedrer hukommelsen, mindsker stress, øger koncentration og giver bedre søvn.

Frakobling
Når vi er stressed har vi tendens til at “frakoble”, hvilket betyder, at de almindelige hjernefunktioner bliver væsentligt nedsat. Dette giver dårlig koncentration, dårlig bedømmelse, mental forvirring, dårlig koordination og motorik, og vi kommer nemt til at lave små dumme fejl. Frakoblingsteknikken modvirker dette.

Væskebalance
Kroppen består af 70 til 80 procent vand. Alle kropslige processer i celler, nerver, organer osv. har brug for vand for at fungere – jo bedre væskebalance jo bedre fungerer kroppen og hjernen. Væskebalanceteknikken sørger for at vandet i kroppen bliver bedre udnyttet, og forbedrer dermed alle kroppens processer så som fordøjelse, immunforsvar, læring osv.

Kroppens kemi
Denne teknik hjælper immunforsvaret med kroniske så vel som aktuelle problemer. Den styrker kroppens kamp mod virus, bakterier, parasitter og ophobede giftstoffer. Derudover hjælper den også i forhold til allergier og intolerancer.


Modvarende kropsdele
Det muskulære og skeletære system er vigtigt for kroppens velvære og sundhed. Balancering af de modsvarende kropsdele skaber styrke og stabilitet og sørger for bedre energi-flow i kroppen, hvilket fører til bedre balance og smidighed, mere energi, bedre kropsholdning, øget cirkulation, og hjælper på skader og smerter i led og rygsøjle.
 

Hurtig Hjælp
BodyTalk Access indbefatter også en energimæssig Første Hjælp, som er meget effektiv til at få personer ud af chock tilstand efter en ulykke, samt hjælpe kroppen med at komme sig over skader. Hurtighjælps Protokollen anvendes  til store og små ulykker på dig selv og andre, samt gamle og nye skader. Protokollen er sammensat af flere ovenstående teknikker.
Lav din egen hjemmeside med mono.net